Gjør mer av det du liker

Kystnatur og aktiviteter

SirevågLes mer

Foretrekker du tempo eller tempura, trener du på svømmetak eller den perfekte svingen – eller søker du ro i robåt? Naturen i området legger til rette for aktiviteter av mange slag.

Landskapet ved Sirevåg sjøgrend er særegent og kupert, og skiller seg markant fra flate Jæren lenger nord. Her kan du bruke tiden til å se på bølgebrus og solgangsbris, sjøfugl langs drivende skyer, skumtopper i morgenlys – og alt det andre som flyter forbi.

Området inviterer til opplevelser og aktiviteter av varierende art. Dagen kan tilbringes i en lun krok med en god bok, på golfbanen, på tur i høyden eller ved sjøen. Det er helt opp til deg.

Det er mange flotte turområder i nærheten, enten du vil gå eller sykle langs kysten, eller bruke dagen i heiene. Gå turveien til Ogna, eller oppdag «Den vestlandske hovedveg» som går gjennom kupert terreng med lynghei og nakne knauser.

Tar du turen til Vedafjell, får du også krigshistorie med deg: Her sprengte tyske soldater huler og ganger inn i fjellknausene når de bygde anlegget som var en viktig del av «Festung Norwegen». Klar for lengre fjelltur? Da er både Bjørndalsniben og Hellviksbolten fine alternativ!

Området
Området
Området
Hyttene ligger fem minutter med bil unna Sirevåg, en koselig kystbygd du kan ta del i når du ønsker det – eller bare trenger melk og litt godt til kaffen.